Olen fysioterapeutti, urheiluhieroja sekä fysiikkavalmentaja. Päivittäisessä työskentelyssäni yhdistän fysioterapeuttista, hieronnallista ja valmennuksellista osaamistani parhaan lopputuloksen saamiseksi. Erityisen paikan sydämestäni on ottanut urheilijat, kuntoilijat ja muut liikkujat. 

Älä huoli, vaikka et itseäsi laskisi mainittuihin ryhmiin - autan sinuakin, ja ihan yhtä suurella sydämellä!

Erityisosaamisenani on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja niiden kuntoutus. Jalkapallon parissa suuren osan elämästäni viettäneenä erityisesti alaraajojen vammat ja kiputilat ovat minulle hyvin tuttuja. Olen toiminnut vuoden 2019 alusta alkaen myös jalkapallon Miesten Ykkösessä pelaavan Musan Salaman fysioterapeuttina & fysiikkavalmentajana. Jalkapallon parissa olen kuntouttanut mm. lukemattomia nilkan nyrjähdyksiä, erilaisia lihasvammoja ja polvivammoja (mm. eturistisidevamman korjausleikkauksen jälkeisiä kuntoutuksia).

Kari Saha / Urheilusuomi.com
Kari Saha / Urheilusuomi.com

Valmennuksen puolella omaan paljon kokemusta jalkapallon puolelta. Olen toiminut 25 vuotta lajin parissa: pelaajana, lajivalmentajana ja nyt fysioterapeuttina & fysiikkavalmentajana. Kaikissa lajeissa on omat erityispiirteensä, mutta erityisesti joukkuepallopeleissä löytyy paljon yhtäläisyyksiä. Esimerkiksi suunnanmuutokset, kiihdytykset, jarrutukset ja kaksinkamppailut ovat osa mm. salibandya, koripalloa, futsalia ja jalkapalloa.  Syksystä 2020 lähtien olen käynyt ohjaamassa fysiikkaharjoituksia myös Porin Cheerleading Akatemiassa.

Suoritin vuosina 2020-21 Lahden Ammattikorkeakoulun ja Suomen Urheilufysioterapeuttien (SUFT) järjestämän urheilufysioterapian erikoistumiskoulutuksen.

Iso missio, jossa haluan tulevaisuudessa vaikuttaa on nuorten urheilijoiden vammojen ennaltaehkäisy. Erityisesti nuorten rasitusvammat ovat kasvava ongelma, johon fysioterapiasta löytyy tarvittavat työkalut. 


Koulutukset

Fysioterapeutti (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu 2018

Opinnäytetyö:

Alaraajavammojen ennaltaehkäisy 14-15 -vuotiailla jalkapalloilijoilla

Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja 30 op

Lahden ammattikorkeakoulu 2020-2021

Koulutettu hieroja (urheiluhieroja)

Turun hierojakoulu 2015

Polvivamman- ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia 2 op

Marko Grönholm / Movement Physio 2021

FSI Congress On High Performance Football - verkkoseminaari

Football Science Institute 2020

VoimanPolku - valmentaja Taso 1

Varalan urheiluopisto 2019

Fyysisen harjoittelun kouluttajakoulutus

Suomen Palloliitto 2019

ComplexCore Level 3

2018

D-tason valmentajakoulutus

Suomen Palloliitto 2012


Yhteistyössä:

Porin Cheerleading Akatemia
Porin Cheerleading Akatemia

Tutustu palveluihini tai ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!