Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti, urheiluhieroja sekä fysiikkavalmentaja. Päivittäisessä työskentelyssäni yhdistän fysioterapeuttista, hieronnallista ja valmennuksellista osaamistani parhaan lopputuloksen saamiseksi. Asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä ja eri taustoista tulevista ihmisistä. Koululaiset, työssäkäyvät ja eläkeläiset ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Erityisosaamisenani on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja niiden kuntoutus. Olen myös lisäkouluttaunut urheilufysioterapian saralla. Toimin vuodet 2019-2022 jalkapallon puolella Musan Salaman fysioterapeuttina & fysiikkavalmentajana. Marraskuusta 2022 lähtien olen toiminut Raumalla Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana. Olen siis toiminut lähes päivittäin erilaisten liikunta- ja urheiluvammojen parissa. Vammojen hoito heti kättelyssä on tärkeää, sillä aiempi vamma on suurimpia riskitekijöitä uuteen loukkaantumiseen. Fysioterapian avulla pystytään minimoimaan uusien vammojen riskiä.

Suoritin vuosina 2020-21 Lahden Ammattikorkeakoulun ja Suomen Urheilufysioterapeuttien (SUFT) järjestämän urheilufysioterapian erikoistumiskoulutuksen, jonka myötä sain Suomen urheilufysioterapeuttien myöntämän urheilufysioterapeutin sertifioinnin. Lisäksi olen suorittanut pienempiä koulutuskokonaisuuksia säännöllisesti.

Iso missio, jossa haluan tulevaisuudessa vaikuttaa on nuorten urheilijoiden vammojen ennaltaehkäisy. Erityisesti nuorten rasitusvammat ovat kasvava ongelma, johon fysioterapiasta löytyy tarvittavat työkalut.  

Koulutukset

Fysioterapeutti (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu 2018

Opinnäytetyö:

Alaraajavammojen ennaltaehkäisy 14-15 -vuotiailla jalkapalloilijoilla

Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja 30 op

Lahden ammattikorkeakoulu 2020-2021

Koulutettu hieroja (urheiluhieroja)

Turun hierojakoulu 2015

Polvivamman- ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia 2 op

Marko Grönholm / Movement Physio 2021

FSI Congress On High Performance Football - verkkoseminaari

Football Science Institute 2020

VoimanPolku - valmentaja Taso 1

Varalan urheiluopisto 2019

Fyysisen harjoittelun kouluttajakoulutus

Suomen Palloliitto 2019

ComplexCore Level 3

2018

D-tason valmentajakoulutus

Suomen Palloliitto 2012

Tutustu palveluihini tai ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!